Underbara regn

Ja, faktiskt.. Känner mig inte orolig för betet när det öser ner utanför fönstret. Dock för mitt blivande hösilage, pratade med min leverantör nyss.. Han hade slagit men inte plastat = blött och tungt hösilage.. jaja

Var och hoppade en liten bana igår, men då Jamesons kamera är värdelös så blir det bara dåliga bilder. Så jag lekte lite med en, här är reslutatet:




Sen ville jag ta lite bilder i blommorna, men som sagt kamerans kvalite´ innebär dåliga bilder, nära måste man vara..



Har jag nämnt att jag och datorn är ovänner också? Nähä, jag kan iaf vända bilderna men när jag ska ladda upp dem så hittar den bara orginalet. Så ni får vrida nacken av er istället =)

På onsdag flyger jag söderut för att fara med QL Training Center ( www.qlcenter.se ) på Chappen. Ska bli underbart att få se lite western grenar igen. Och krama på både folk och hästar man saknar. Så Grand får lite ledigt, medans matte antagligen sliter hund ;)

Under veckan får vi även besked om "Oskyldig", spännande!!

Kloklippningsdags för Lazar nu

Midsommar








None





None



Överst: Grand 8/6-08
Mitten: Grand våren -06
Underst: Lazar - 07 (bästa positionen)

Självklart så följer vädret rapporterna just den här dagen.. Hade tänkte rida på morgonen, men hur sugen blir man när det regnar och blåser ute. Och nu börjar klockan bli mycket.

I söndags var vi iaf och löshoppade. En oxer på 1,10 fick räcka. Vi ska inte pressa för mycket nu när han faktiskt verkar tycka att hoppningen är jätte kul. Men han plockar höjdrekord ett efter ett (sina egna =)) Den här veckan har det varit cantring och skogen på schemat. Har fått ok från hyresvärden att flytta hit hästarna, men det är mycket jobb innan dess. Räknar med att ta hit dem 1a september. Men då är nog inte allt klart. 1 oktober måste det vara färdigt, bara att slita på. 

Grands nya flamma ska vet. besiktas i veckan som kommer och går det bra så hämtar vi henne den 1a juli. Spännande!
Hade ju inte planerat att ha föl nästa år egentligen, men det ska nog gå bra. Vi kommer dock att måsta sälja det, 2010 fölet ska nog bli min påläggs kalv =)

Nu ska jag till badkaret och göra mig iordning, sen blir det en sväng förbi hästarna innan kvällens aktiviteter sätter igång.

Gå in på www.ahis.se Där kan ni bjuda på auktionen, bla betäckning med en hingst e: Nipr ;)


Sommar

Vet att jag är helt värdelös på att uppdatera.. Men det är mycket att göra under vår och tidig sommar, betäckningar, hagbyggen m.m. Grand går iaf på fribetäckning med Lady Swift nu. Han har även betäckt Loppan och vi väntar på att Meinke ska falla i brunst. Sen får vi se om han kanske får en ny fru, på heltid! Längtar till fredag =)

Ny bilder på photobucket har jag lagt in, nån film också.. Döm inte en stackars "distans/galopp/western ryttare" för hennes hemska händer när det ska hoppas, jag ska bättra mig! Och även räta upp överlivet bättre efter sprången.. Se länkar iaf-

Nä, dags att sova.. Ska försöka bättra mig, men lovar inget



RSS 2.0