Ny blogg


Från och med idag så bloggar jag även på en annan site: 
http://www.bjorkloven.com/blog/listview/15.html?mID=85

Där kommer jag att skriva om allt, inte bara hästarna och Lazar. Det allra viktigaste om dem kommer självklart att skrivas här. Men tycker ni att det är dåligt uppdaterat så släng ett öga på bjorkloven.com, det kommer också att finnas andra intressanta bloggar där. Allt från hockey till djur och livsåskådningar..

Go kväll =)

Ler och Långhalm


Den grå heter numer Ler (han fick ta det då han älskar att skita ner sig i lera o.dyl) och den bruna är Långhalm.. Ha ha, de älskar verkligen varandra. Ler var överlycklig när Långhalm kom hem från UL idag, visst tycker han om sin andra fru som också går i hagen men Långhalm är bäst. 

Och ja, det tycker vi också, speciellt idag. Så nu blir det till att vara nervös i 8-9 månader..

100% dräktighet än så länge.. Nu är det ju inte så många ston, men ändå skönt.

CHOCK!!


Den här pärlan gav mig en chock imorse..

Har gått med Grand sen en vecka efter hon blev vår. Men då hon verkar ha blivit skrämd när hon var på betäckning sist (enda gången), och inte vill släppa upp Grand, så förstod jag att vi skulle få vänta till nästa säsong med att få henne dräktig. Hon och Grand har byggt upp en underbar relation och funkar perfekt ihop. Om de går ihop till våren så litar hon nog på honom tilräckligt för att låta honom betäcka då. 

Men när man är hingstägare och har språngrullar att fylla i så måste man iaf vara säker, så imorse bar det av till Ultraljud hos veterinären. Döm om min förvåning när veterinär M säger "-Men hon är ju dräktig!?!" Va?? 

Så de där två kärlekskranka fjantarna har fått till det, utan att en enda människa har sett det. Snacka om överraskning!! 
Den här veckan kunde inte ha börjat bättre.

Lyckliga vi!



RSS 2.0