Möjligtvis...

så är jag helt värdelös med att skriva om grabbarna..

Som jag tidigare trodde så har Grand nu fått en ny tjej till sitt stall, C fick hem Lady förra lördagen. Så nästa år får nog dressyr ekipagen akta sig!! I torsdag klockan 03.45 så var jag och mamma och hämtade Pontiac på Umåker. Jätte snygg kille. Verkar väldigt go och inte någe hingstig än. Grand är inte så imponerad, lill killen står ju så långt bort så Grand tycker väl att han aldrig får chansen att visa vem som är kung på stället.. Igår körde vi iväg Lady och Dante till deras nya hem, kommer att sakna den söta fölisen... 

Så nu är alla hästar som ska vara på plats - på plats! Skönt, nu kanske rutinerna kan börja infinna sig snart.

Lazar han latar sig mest.. Tänkte försöka ut och cykla idag, vädret är dock skit och matte tok förkyld. så vi får se.

Blir väl ATG besök nästa vecka för att se om Grands ligament läkt ordentligt och sen blir det i gång sättning på allvar. Planerad löshoppning för Pontiac och K´s Smuggler nästa lördag.. 
Ska bli så skönt att få komma igång med båda två!!

Nej försöka kurera sig lite så man blir frisk på riktigt nån gång..

Höst

Det är bara gult och orange i träden nu... Om det kunde låta bli att regna på ett tag så blir jag glad, hagarna är ju bara lervälling... 

Det har varit lite dåligt med motion för Grand senaste veckan, så himla mycket att göra i stallet inför vinter och de nya hästarna som ska komma. Sen att P´s transport hit blir uppskjuten hela tiden det är man ju bara lite less på.

Jag och C var iaf och provade en häst i lördags, kanonfin!! Men kostar ju sina slantar också.. I kväll ska vi titta på en annan, lite äldre lite billigare.. Tror säkert hon kommer att vara trevlig, men jag tror ändå att det kommer att sluta med att O´L står i stallet. C är ju kär i henne, tror det blir svårt att kämpa mot henne för de andra. Jaja, Grand blir ju nöjd bara det kommer en ny tjej =)

Nu ska jag strax fara till stallet och rida, så får vi se hur många andra saker på listan jag hinner med..

RSS 2.0