snäll kille

Jag och C har varit ute på en längre skritt tur med Grand och Mizty idag.. Trodde att han skulle hålla på och hingsta sig från början, vi har ju faan inte haft nått ridsällskap sen januari, förutom de två gånger vi varit och tränat.. Men han var klockren, precis så bra som han brukar vara när man ofta rider med andra, nått litet hummande ibland men inget mer. Jag har världens bästa häst. Två älgar träffade vi på också men inga jägare - skönt det!

Lazar har varit hos mormor halva dagen, verkade mätt och belåten - ovanligt!! Näe..

Jaja, jobb imorn så då får hästarna klara sig med de andra folket, mat matte ska tjäna lite pengar. Och Lazar får fara och bli bortskämd igen, haha..

Sängen för oss två, nu!!

Motion

Jag har cyklat idag (sluta garva Jameson.....) och det dessutom runt hela Vännänget, är säkert MINST 2 km.. Lazar tyckte det var kul iaf. Han ska ju vara hos mormor och morfar över natten eftersom att jag ska fara till Sundsvall och se bästaste hockey laget!! 

Ville bara säga hur mycket vi motionerat jag och Lazar iaf..     =) =) =) 

 Dags att göra oss iordning! 

Helt otroligt..

...sol hela dagen hitills!! 

Hade snabb besök vid lunch idag, lite papper som ska fyllas i när man har en hingst som betäckt... Mängda!! Hur som helst.. Lazar lägger sig vid matskålen och äter liggande, inte ovanligt.. Sen visar han hur väluppfostrad han är genom att kliva fram till matte och rapa henne i ansiktet.. Man kan inte annat än garva åt den där hunden =)

Idag var det 5e dagen jag skrittade Grand, han är lika positiv och glad som vanligt. Man kan inte föreställa sig att han har slitit av ett ligament och dessutom stått i typ 11 veckor... Folk med fördomar skulle säga att en 8 årig arabhingst som vilat så länge måste vara helt tokig att sätta igång. Men icket, fast jag vet ju hur det kommer att bli när vi börjar jobba på allvar - TOKTAGGAD häst, garanterat.

Imorgon åker nog Z med föl hem, då blir L och hennes föl ensamma tills det är dags för dem att fara. Men det blir ju som längst 1 1/2 vecka, så det går nog.

Mycket att göra med rivning av hagar inför vintern och när Pontiac troligtvis anländer nästa vecka också. Men det får gå, terapi arbete är bra har jag hört. Ja inte för mig alltså, men för "mina egna".......

Regn

Lazar ligger i soffan... Kan säga att han rastade sig själv oerhört snabbt imorse. Regn är inte hans grej.. 

När jag kom till stallet imorse så såg Grand rätt dränkt ut.. Tog in honom en stund på fm för att torka upp och sätta på ett nytt täcke. Han försökte gå baklänges in, såg jävligt kul ut när han vände rumpan mot mig och halvt sidepassade halvt backade med mig genom hagen.. haha, han har humor, eller så gillar han inte heller regnet =) 

Ikväll ska jag följa med C och titta på en häst, den står uppstallad hos matten till stoet som Grand betäckt i år. Ska bli kul att se om hon blivit någe tjock.

Nej nu ska jag joina Lazar i soffan, film låter väl bra?


Välkommen till grabbarnas blogg!

Grand är ett arabiskt fullblod f -99, e: Nipr u: Gawatza ue: Preference. Han är hingst och godkänd för avel. Jag och min pappa har ägt Grand sedan -04. Han är världens vackraste och roligaste. 

Sedeki Lale-Zar är en Saluki hanne f -99. Lazar, som han kallas, köpte jag och pappa från Donald Wieden då han var valp. Lazar är en saluki ut i klorna =), ligga högt vid ett fönster är underbart, jaga och sen så vill han självklart bestämma själv om någon ska få hälsa på honom.

De är mina bästa vänner, kärlek utan krav får man bara av killar som dem =)

RSS 2.0