Snö?? Regn...

Skulle snöa 24h från igår kväll.. blev bara regn, och vad finner man då när man kommer till stallet? Jo en Grand som står ute i regnet för att det bildats en sjö inne i hans vindskydd.. Så alla hingstar in i stallet och påbörja operation "gräva om hagarna", tur att jag har Bernt och traktorn. Han är en riktig pärla Bernt och traktorn kommer inte långt efter =) Inne i stallet så möttes Pontiac och Grand för första gången så att de kunde nosa på varandra. Pontiac tuggade och tuggade för farbrorn och Grand (som själv anser sig vara max 3år, men ändå kung!!) tittade och nosade och funderade, skrek lite och när "lille" Pontiac (han är 166cm och 2.5 år) blev förskräckt så undrade Grand vad han var för något. Grand anser ju att han är härskaren på stället (störst och bäst med sina 155cm, vackrast är han iaf!) men den här "lilla" hästen var ganska rolig, så han övergick till att försöka övertala "lillen" att stå stilla så han kunde tugga på honom, jättemysigt! Var iaf himla skönt att det gick så bra. 3 hingstar inne och typ knäpptyst i stallet. På slutet var de lite uttråkade och började pilla på allt som de kom åt, men är man vana att vara ute 24h om dygnet så är det förlåtligt.

Två turer i "trav rakt fram" har det blivit. Han känns ju inte överväldigad av lycka direkt. Men vi har ju inget val... Pontiac har nu haft sadel på sig 2ggr och den bekommer honom knappt. Dock är framåtbjudningen ett större problem. Men har lite ideer, ska försöka ta tag i dem till veckan..

Lazar han ligger bara hemma och latar sig, regn är inget för honom.. Nu ligger han brevid mig på min Volvo flagga, endast det bästa är gott nog till den bäste!! =)

Nej dags för film snart. Ny dag imorn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0